Welkom thuis!

Bij camping Les Chênes Blancs is er voor ieder wat wils! Ontdek ons diverse aanbod aan accommodatiemogelijkheden. Van 2 tot 6 personen, of u nu een stel bent, met vrienden, of een gezin, u zult ongetwijfeld de perfecte accommodatie vinden die aan uw behoeften voldoet!

Range
Lodge

Zin in een verandering van omgeving? Ervaar echt Glamping op Camping Les Chênes Blancs.

Met de charme van een tent en het comfort van een moderne stacaravan, alles in een bosrijke en vriendelijke sfeer, zijn onze ‘Safari’-lodges perfect voor een glamoureuze terugkeer naar de natuur.

Met hun uitgeruste zomerkeuken, 2 slaapkamers, badkamer en gemeubileerd terras kunt u heerlijke ontspanningsmomenten delen met uw dierbaren.

Uw verblijf belooft even aangenaam als exotisch te zijn, tot groot genoegen van het hele gezin!

1/5 places

24 sq yd

2 rooms


Range
Stacaravan

Als je graag je vakantie doorbrengt in een comfortabele accommodatie, dan zijn onze stacaravans net kleine vakantiehuisjes die comfort, eenvoud en privacy combineren met het natuurlijke gevoel van een vakantie in de open lucht. Ze zijn beschikbaar in alle maten, voor alle smaken en leeftijden, en kunnen worden aangepast aan elk type vakantie, zodat je kunt genieten van een kampeerervaring die bij je past, en vooral in je eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de grillen van het weer. Elk model heeft een ruime woonkamer, gezellige slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een WIFI-verbinding en airconditioning.. U kunt ook in alle rust ontspannen op uw terras of samenkomen voor een aperitief of een goede maaltijd samen.

1/6 places

21/42 sq yd

1/2/3 rooms

Kampeerplekken

Bent u op zoek naar een gezinsvriendelijke camping in de Provence om uw vakantie door te brengen? Zet uw tent, camper of caravan op onze camping in de Luberon en geniet van een ontspannen verblijf onder de zon. Comfort en een gezellige sfeer wachten op u.

Pitches
Tent, Caravan & Camper

Kies voor eenvoud en avontuur met onze kampeerplaatsen! Strijk neer in de schaduw van de eikenbomen op een van onze 87 prachtige kale kampeerplaatsen en kies de grootte die het beste past bij je behoeften en budget. Je hebt snel en gemakkelijk toegang tot alle praktische diensten en voorzieningen van de camping: elektriciteit, nabijgelegen sanitaire voorzieningen, een zelfbedieningsruimte voor barbecues, enz. Boek vandaag nog je verblijf en dompel je onder in een authentieke ervaring waar de natuur je speeltuin wordt.

 

La Tente Navajo by Maeva

Het plezier van kant-en-klaar kamperen met een tent! De Navajo tent, op de markt gebracht door onze partner Maeva, voegt een beetje extra comfort toe aan je verblijf dicht bij de natuur.

Een authentieke, natuurlijke vakantie

Hou je van kamperen maar ben je de logistiek beu? De Navajo tent is de perfecte oplossing! Met 3 slaapkamers met echte bedden en een volledig uitgeruste kitchenette kun je genieten van een comfortabel verblijf met behoud van het authentieke gevoel van traditioneel kamperen. Let op: De accommodatie beschikt niet over sanitaire voorzieningen, maak gebruik van de sanitaire voorzieningen op de camping.

Het is aan u!

Een familiecamping waar het goed leven is in een landelijke omgeving. 
Een warm welkom van de manager en zijn team, die altijd klaar staan om te luisteren. 
 Uitstekende animatoren voor groot en klein. Dicht bij alle ontdekkingen en bezoeken. Na het zwembad is er niets zo fijn als een potje jeu de boules op mooie terreinen en een drankje op het terras. We hadden een uitstekend verblijf. Tot ziens.

1 maand geleden , door Lauranne C.

4.2


Beoordelingen van klanten

Verwarmd zwembad Verwarmd zwembad
Restaurant & Bar Restaurant & Bar
Speeltuin & Recreatievoorzieningen Speeltuin & Recreatievoorzieningen
Entertainment Entertainment
WiFi WiFi
Camper service plek Camper service plek
Huisdieren Toegestaan* Huisdieren Toegestaan*